Om oss

Kontakt

Kontakta oss gärna på mail: info@travservice.se

Om Travservice

Vi vill med denna tjänst ge er en chans att ta del av våra kunskaper som vi samlat på oss under många år.
Vi tror inte på turen. Vi tror på skicklighet.
Vi vet att gedigen kunskap samt detaljerade analyser utgör grunden för att man skall bli en vinnare på sikt.
Att kunna vinna pengar på trav kontinuerligt kan jämföras med ett heltidsjobb.
De flesta har inte den tiden eller kunskapen som krävs för att lyckas med sitt spelande. Det är där vi kommer in i bilden.
Vi lovar inte vinster varje dag men vi lovar att ni varje dag kommer att få ta del av genomanalyserade travtips som kommer att hjälpa er med ert spelande.
Det finns ingen som vinner hela tiden men med hårt arbete förbättrar vi oddsen för er.

Spelide:

Våra tips bygger på spelvärdesprincipen kombinerat med bra spikar.
Vi vet att systemet måste bestå av 1 ibland 2 spikar. Är en häst spelad 70 % och vi tycker det är befogat kommer vi att ta med den på lappen.
Vi försöker inte att fälla alla storfavoriter per automatik utan enbart om vi anser att de är överstreckade.
Vår spelmodell bygger på djuplodande analyser där varje häst i varje lopp granskas på video , kombinerat med statistikuppgifter på jämförbara lopp.


Travservice.se drivs av Jonas Larsson. Jonas har följt travet under 20 års tid och byggt upp en stor kunskap och erfarenhet.

Det läggs ca 3-4 timmar dagligen inför varje tävling. Lopparkiv, statistik samt yttre förutsättningar skärskådas i detalj.

Ett flertal större vinster har det blivit genom åren.

Referenser

”Hej Jonas!
Tack för skrälldraget igår! Inte varje dag man sätter dubbeln till 80 gånger.. Keep up the good work! Mvh Peter”

”Hej!
Ni har riktigt vassa spelförslag måste jag säga. Fick in sexan på V64 igår tack vare ert spelförslag. Tack som f**! //Krille”

”Tack för en riktigt bra och prisvärd tjänst. Ni har fattat att man inte vill betala 80 kr för en omgång utan lagt er på priser som jag accepterar. Ni verkar vara väldigt kunniga och har ofta bra speldrag. Johan L”

”Hej Jonas,
Fattar inte hur du bär dig åt att hitta alla skrälldrag hela tiden. Det ska ju inte gå att sätta så många som du gör.. makalöst bra! Stort tack för en kanon tipstjänst. Mvh Åke”

”Vill bara tacka för en utmärkt tipstjänst. Ni verkar ha en väldigt stor kunskap om hästarna och dessutom rätt känsla för att hitta dragen. Hälsningar Mattias L”

”Tackar och bugar för er fantastiska ranking till V75,an, jag hade inte råd att rygga er fullt ut men jag är mer än nöjd över 2 sexor och en massa femmor som gav mig 5789 kr! Tack!”

”Måste säga att ni har marknadens bästa tipstjänst, ni har en grym träffprocent och har en jäkla feeling för i vilka lopp mnan ska gardera. Tack för en bra tjänst. //Fredrik Eriksson”